top of page

Vacanță cu Green Pass / Covid Cerificate

Actualizată în: 22 feb. 2022

Vacanță mult așteptată de fiecare timp de un an de zile cu Green Pass / Covid Certificate poate oferi mai multă siguranță și certitudini importante turiștilor străini, încurajându-le fluxul către Italia.

Dacă pentru unii este o problemă, pentru alții este o soluție; dacă pentru unii este o povară enervantă, pentru alții este o investiție necesară; opiniile despre Green Pass sau Certificatul Covid , sunt multe și adesea polarizate, dar ceia ce fiecare turist trebuie să știe este că din 06.08.2021 Certificatul Covid Free sau Green Pass si masca FPP2 este necesar pentru a vizita un muzeu, o zona arheologica, o galerie de artă, o expoziție, un simpozion , un festival, a asista la un concert, a viziona un film la cinema, a mânca într-un restaurant chic sau trendy.... iar din 01.09.2021 certificatul Covid este necesar pentru a te deplasa în tren sau autocar pe distanțe lungi, în afara regiunii, în școli și universități.

Certificatul Covid / Green Pass - din 31.01.2022 are o valabilitate de 180 de zile de la ultima doza.

Vara sa terminat, dar nu și vacanța, concediul sau city-breaks; de ce să riscăm să se scufundăm în pericolele dictate de incertitudine și frică: introducerea Green Pass Covid poate oferi o certitudine mai mare atât în ​​ceea ce privește protecția personală, cât și în ceea ce privește înclinația turistului de a pleca.

Green Pass este un instrument de control suplimentar pentru a se asigura că curba de contaminare să se poate calma grabnic și presiunea asupra unităților de sănătate poate rămâne sub control pentru a evita alte restricții.

Green Pass Covid în viitor va oferi un cadru de liniște și certitudini mai mari, astfel încât să favorizeze fluxul turistic chiar și într-un context continental permanent problematic: sunt încă câteve categorii ce îl acceptă cu dificultate, dar cu siguranță se vor calma.

O creștere semnificativă în turism se observă clar, chiar dacă nu se poate compara cu anii dinaintea pandemiei, sunt încă mult penalizate orașele de artă, dar exista mereu speranța unui #last #minut #perfect pentru a beneficia de cel mai interesant și atractiv #city- breaks; așa deci ce ce să nu profităm ! acceptați invitația și bucurațivă de ceia ce are mai bun #Italia- #Roma și #Vatican.

150 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Caravaggio & Roma

Operele lui Caravaggio_ Michelangelo Merisi la Roma Galeria Borghese- Actual în magnifica colecție a cardinalului Scipione Borghese se pot admira 6 (din 12 câte erau la început) picturi ale lui Carav

Michelangelo în Roma- opere

Miclelangelo & Roma 1.Pietatea din Bazilica Sf.Petru-Vatican –cei ce îl iubesc pe artistul divin- Michelangelo Buonarroti știu prea bine ca cea dintâi operă ce a realizato în Roma este Pietatea, conse

Arhiva Secretă a Vaticanului

Omul dintotdeuna a fost atras de mister, iar faptul că arhiva Vaticanului se numea <secreata> a generat dea lungul timpului vânători de mistere care văd în cuvântul <secret> ceva ascuns și nu foarte t

bottom of page