Muzeul Vatican

Muzeul Vatican, Capela Sixtină- tour cu ghid român
Durata: 4h - include: ghidaj în limba română+ bilet intare muzeu
Tarif: 45€/adult;  25€/minor/student;  gratis copii sub 6 ani
Itinerar:Terasa panoramică de unde se admiră celebrele grădini ale vaticanului, Curtea Conului de Pin cu fascinanta opera de artă modernă „Sferă cu sferă”, Galeria Chiaramonti unde sunt măiestoase statui de daci, Muzeul Pio-Clementin- Curtea Octagonală unde se afla celebra sculptură greacă Laocoon descoperită în 1506, Sala Muzelor, Sala Rotundă cu impozanta cadă de baie din porfir roșu, Sala Crucii Grecești cu sarcofagul Sf. Împărăte Elena și Constantina, Galeria Candelabrelor unde se admiră grandoarea artei antice romane, Galeria Tapițeriilor ce te impresionează cu iluzii optice, falnica Galeria Hărților Geografice lungă 120 m, Camera lui Sobieski cu picturi captivante, Camera Imaculatei Concepții cu frescece ce povestesc proclamarea dogmei „Ineffafilis Deus”, Camerele lui Rafael pictorul divin unde erau apartamentele private ale papilor, Apartamentele Borgia sau apartamentele secrete cu Colecția de Artă Contemporană, renumita Capelă Sixtină loc sacru pentru lumea creștină unde se admira cea mai frumoasă biblie din toate timpurile redată în frescă de Michelangelo, Muzeul Crestin cu obiecte sactre de mare preț, Celebrul și afascinantul Salon al Bibliotecii Vaticane, Muzeul Gregorian- Profan unde sunt obiecte antice impresionante.#vatican #muzeu #capela #sixtina #tour #bilet #ghid #rezerva #tour
Vizita cu ghid în Muzeele Vaticanului se desfășoară în siguranță, vă rugăm să vă adegvați condițiilor impuse de urgența sanitară #covid din 06.08.2021 toți vizitatorii trebuie să prezinte la intrare Certificatul covid- UE green pass însoțit de un document de identitate. #ghidvatican #ghidroma #ghidroman
Recomandări pentru vizită – Green-Pass,- certificat covid, mască obligatorie, vestimentație adegvată pentru un muzeu și loc sacru Capela Sixtina-dress-code: umerii și genunchii acoperiți.
Rezerva:
romatourguidemt@gmail.com      
Contact:  0039 3733385127 / 0039 3336979995
Vă rugăm să lăsați datele în formularul din pagina< rezerva on line > pentru a vă emite voucherul și factura.
Rambursare: Dacă a-ți făcut rezervarea și plata, iar o întâmplare neprevăzută nu vă dă posibilitatea să vă prezentați la tur, vă putem rambursa întreaga sumă inclusiv valoarea biletelor, dacă suntem avizați cu 48h înainte.
VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Colosseum, Palatin, Forumul Roman, Columna lui Traian

Colosseum, dealul Palatin, Forumul Roman, Columna lui Traian- tur cu ghid român

Dutata: 3h

Tarif: 35€/adult; 15€/minor/student; gratis copii sub 6 ani

Include: ghidaj în limba romană+ bilet intrare 

Contact: 0039 3733385127 / 0039 3336979995

Itinerar: Colosseum, Palatin, Forumul Roman și Imperiale, Columna lui Traian.

Vizita se desfășoară în siguranță vă rugăm să vă conformați regulilor- certificat covid, mască , încălțăminte comodă.

Rezervă: romatourguidemt@gmail.com    

#colosseum #ghid #roman #columna #traian #tour #ghidroman #bilet #rezerva

Vă rugăm să completați formularul cu datele necesare  pentru a vă emite voucherul și factura < rezerva on line >

Rambursare: În cazul în care din motive bine determinate ce vă pun în imposibilitatea de a participa la tour, vă rambursăm suma anticipată dacă suntem avizați 48 h anticip.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG !

Pantheon, Trevi, Navona

Trevi Foutain, Rome

Roma Baroca: Pantheon, Fântâna Trevi, Piața Navona, Piața Spagna, Piața Popolo, Piața Montecitorio, Piața Colonna

Durată- 3h, include ghidaj, aparat

Tarif:15€/pers; gratis/copii sub 6 ani  

Itinerar: Piața Navona, Pantheon- templul tuturor zeilor, Piața Montecitorio- sediul Parlamentului și Camera Deputaților, Piața Colonna- sediul Guvernului- Columna lui Marc Aureliu, Piața Spagna, Fântâna Trevi, Piața Popolo, Pincio.

Rezerva: 0039 3733385127,

               0039 3336979995

 romatourguidemt@gmail.com 

#ghidlocal #ghidroma #ghidvatican 

Vizita se desfășoară în siguranță, deaceia vă rugăm să vă adegvați condițiilor impuse de urgența sanitară #covid, în spatiile acoperite este cerut Certificatul digital Cocid-19.

Vă rugăm să completați formularul cu datele necesare pentru a emite voucher-ul și factura < rezerva on line>

Rambursare: În condițiile în care vă confruntați cu o situație neplăcută ce vă induce în imposibilitatea de a participa la tour vă rambursăm întreaga sumă cu condiția de a ne aviza cu un anticip de un minim de 24 h.

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

          Tivoli- Villa D'Este

Tivoli oraș ale cărui rădăcini sunt mai profunde decât ale Cetății Eterne, situat la poalele Munților Tiburtini, încântă cu afascinante atracții precum Templul lui Vesta, Vila Gregoriana, Vila Adriana, Rocca Pia, Catedrala și magnifica Villa d'Este, resedința fiului lui Lucrezia Borgia, patrimoniu UNESCO din 2001, cu o suprafață de 35000 mp, unde privirea este încântată de 250 de jeturi de apă, 255 de cascade, 100 de bazine, 50 de fântâni arteziene, ce le descoperi dea lungul a celor 900 mp de alei brodate cu 30000 de plante dintre care se distinge parfumul a 15000 de plante perene; superbe creații ce par rupte dintr-un colț de paradis.
durată 5h,
tarif 45€/adult, 25€/minor

tariful include toate costurile: transfer cu trenul de la gara Termini, bilet de intrare, ghidaj
#rezerva #tivoli #tur #ghid #transfer #bilet
Contact: 0039 3733385127
             0039 3336979995
Rezerva: romatourguidemt@gmail.com 
Vă așteptăm cu drag!

Castel Gandolfo, Lacul Nemi & Albano

Castel Gandolfo_reședința de vară a papilor-_tur+aperitiv

Castel Gandolfo orașel mirific renumit în întraga lume pentru peisajul de basm și pentru reședința de vară a papilor unde vă invităm să petrecem o zi de neuitat, servind un aperitiv genuin și bineînțeles bio în grădina Palatului Apostolic  unde ponteficii se retrăgeau pe timpul verii pentru a fugi de canicula din Roma petrecănd zile senine și fericite; după prânz vom vizita  lacul Nemi pe al carui fundal au fost descoperite doua nave din epoca imperiale care potrivit legendei erau din aur și Lacul Albano pe malurile caruia era anticul oraș Alba Longa fondat de Ascanio fiul miticului Enea fugit din Troya.

Plecarea ideală este cu trenul, dar la cerință ne organizam divers.

#gandolfo #castel #vatican #aperitiv #lac #nemi #albano #gradini #vara #resedință #Troy #legend

Rezerva 0039 3336979995

             0039 3733385127

romatourguidemt@gmail.com

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Ingeri și demoni

Roma îngeri și demoni_Tur seral

Roma este un oraș plin de mistere și legende ce îi conferă un aspect mistic și ezoteric, noi vă invităm să descoperiți o parte din ele într-o plimbare de 2 ore plecând de la Castelul Sant'Angelo vom traversa râul Tibru pentru a străbate afascinanta Via Giulia presarată cu locuri macabre, vom parcurge Piața Farnese, Piața Campo dei Fiori unde a fost ars Giordano Bruno, vom poposi în fața bisericii Santa Maria Sopra Minerva unde Galileo Galilei a fost constrâns să nege propriile convingerile științifice, vom onora Templul Tuturor Zeilor - Pantheonul

 #roma #îngeri #demoni #tur #legenda #mit #istorie #secrete #rezerva #vizita #ghid #castelsantangelo #pantheon #seral #ghidroma #ghidvatican

Programul de vizită seral îngeri & demoni se desfațoară în condițiile impuse de urgența sanitară #covid 

Durata 2h, Tarif 15€ / pers

Pentu detalii și informatii nu ezitați să ne contactați

Rezervă: 0039 3733385127

               0039 3733385127

               romatourguidemt@gmail.com

 Vă așteptăm cu drag!

Trastevere & Gianicolo

Roma prințesa de marmură a lumii, este orașul tuturor, a îmbrățișat mai mult decât oricare altă urbe etnii diverse, acceptândule și integrândule; acestea la rândul lor au contribuit într-o manieră profundă la evolutia și dezvoltarea orașului. Vă propunem o atractivă plimbare serală amuzantă, picantă, familiară pentru a cunoaște caracterul jovial, ironic, nonșalant al romanilor autohtoni, pornind de pe mistica insulă Tiberină vom travera inima cartierului Trastevere_Casa lui Dante_San Crisogono,_Santa Maria in Trastevere,_San Pietro in Montorio,_Fontanone Gianicolo.

#insula #tiberina #trastevere #gianicolo #tur #seral #etnie #tradiție #rezerva #ghidroma

Durată- 2 h, Tarif- 15€/ pers- Tur seral

 Contact- 0039 3733385127

               0039 3336979995

romatourguidemt@gmail.com  

Pentru detalii și informații nu ezitați să ne contactați!

VĂ ASTEPTĂM CU DRAG!

 

Roma Sacră

Sfânta Maria Maggiore, Sf. Prassede, Sf. Pudeziana

Tarif: 10€/ pers   durata 2h

Basilica Santa Maria Maggiore este una din cele patru biserici papale din orașul Roma, motiv pentru care are statutul de zonă extrateritoriala a statului Vatican; prezintă o pleiadă de opere de artă sacră realizate de cei mai mari artisti, curiozități și atracții; biserica medievală Sf. Prassede, atestată încă din anul 780, prezintă forma arhitectonică originală conturată la începutul sec. al-IX-le, o etapă de pelerinaj încă din cele mai vechi timpuri deoarece în Capela Sf Zenone este păstrat un fragment din coloana de care a fost legat Isus, iar la mică distanță se află biserica Sf. Pudenziana unde mozaicul absidei centrale, de o rară frumusețe datează din 390.#roma #catedrale #vatican #basilica #Sf #Maria #Maggiore #sacru #crestin #mit #legenda #secret #mister

Rezerva: romatourguidemt@gmail.com  Contact: 0039 3733385127,  0039 3336979995

Rambursare: în cazul nu vă puteți prezenta la tur din motive bine întemeiate vă rambursăm suma anticipată cu condiția ca dumneavoastră să avizați cu un anticip de 4h.

Vă așteptăm cu drag!

Business în Roma Antică

Comerțul în Roma Antică- Tur-seral 

Vă propunem Business_Tur, o afascinantă imersiune în universul afacerilor de acum 2000 de ani, totodată este un interesant agrument pe tematica financiară pentru a cunoaște tranzacțiile practicate de romani și a discuta despre paralelismul și convergentele acestei sfere economice cu o incidență considerabila în viața socială. Vom pleca din Piața Bocca della Verita unde vom admira cele mai antice Temple din Orașul Etern ce s-au păstrat incredibil de bine-_Templu lui Hercule și Templul Portuno, Arcul lui Gianno, Santa Maria in Cosmedin, apoi vom urca pe colina Aventino su magnifice terase panoramice și Piața Cavalierii de Malta pentru a privi prin gaura de cheie magică.

 #business #money #comert #hercule #templu #malta #cavalieri #aventin #roma #magic #ghidroma

 Durata- 2 h, Tarif- 15€/pers

Rezervă 0039 3733385127

              0039 3336979995

            romatourguidemt@gmail.com 

Pentru detalii și informații vă rugăm să ne contactați!

VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Roma putere și influență

Piețele puterii-tur seral

Aspectul orașului Roma s-a cristalizat dea lungul secolelor prin contributul marilor familii ce au guvernat orașul  care au conștientizat faptul că realizând opere de artă, cult, sociale, utilitare... vor consolida propia poziție și își vor mări puterea, influența și spori averea, este cheia puterii veche de când e lumea, iar pentru a descopri cine a fost mai influent, mai bun, sau despotic vă propunem un interesant tur seral pe parcursul căruia vom vizita instituțiile puterii di Roma, plecând din Piazza del Quirinale, progresiv vom vizita, piața Colonna, piața Montecitorio și  Palatul Madama.

#putere #lege #roma #presedinte #guvern #senat #primar #tur #seral #rezerva

Durata 2 h, Tarif 15€/ pers

Rezerva- 0039 3733345127

               0039 3336979995

romatourguidemt@gmail.com

Pentru detalii și informații vă rugăm să ne contactați.

 Vă așteptăm cu drag!

Frumusețea Cetății Eterne

Eterna Frumusețe a orașului Roma-Tur Seral

Vă propunem un afascinant tur seral pentru a admira cele mai frumoase monumente, fântâni arteziene și piețe ale Orașului Etern ce cuprinde; Piața del Campidoglio ce ne ofera o afascinantă perspectivă asupra ruinelor Forumului Roman și al Colosseum-ului, vom paecurge Coordonata lui Michelangelo pentru a ne îdrepra spre Piața Venezia cu Monumentul dedicat primului rege al Italiei unite- Vittorio Emanuele II, o etapă obligatorie este Columna lui Traian cu Forumul și Piața; vom urca la reședința președințială pentru a admira Patul Quirinale și Fântâna Zeillor Castor și Polux, vom conclude cu Fântâna Trevi și Piața Spagna.

Durata 2 h, Tarif 10€/ pers   

Tour seral Roma cele mai mari atracții și cele mai frumoase locuri se desfășoară în condiții de siguranță #covid

Pentru detalii și informații nu ezitați să ne contactați!

 #roma #colosseum #for #columna #traian #capitolin #venezia #quirinale #trevi #spagna 

Rezervă 0039 3733385127,   

                0039 3336979995

romatourguidemt@gmail.com

     VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!

Muzeul Infinit

Merită o călatorie în Roma doar pentru a admira colecția de picturi din Muzeul Vatican- colecția de picturi antice- expune în cele 18 săli 460 de capodopere create de cei mai renumiți artiști din secolul XII până în secolul XIX, dintre care menționăm- Giotto, Beato Angelico, Melozzo da Forli, Perugino, Leonardo da Vinci, Raffaello, Caravaggio, Tiziano, Giorgio Vasari, Nicolas Pousin, Guido Reni, Peter Wenzel...completată de colecția de artă contemporană ce expune 450 de picturi, sculpuri, grafică, desen...une sunt expuse opere realizete de Pablo Picasso, Vincent van Gogh, Henri Matisse, Auguste Rodin, Salvador Dali, Giorgio de Chirico...; bineînteles vizita va fi completata cu renumita Capela Sixtină și Camerele lui Rafael.

Itinerar- Pinacoteca-colecția de picturi antice, Grădina pătrată, Curtea conului de Pin, Muzeul Pio-Clementin, Galeria Candelabrelor, Galeria Tapiteriilor, Galeria Harților Geografice, Camerele lui Raffaell, Colecția de Arta Contemporana, Capela Sixtină.

Durată 2,5 h, cost 35€/adult, 20€/minor- tariful include- bilet intrare+ ghidaj

Rezerva  romatourguidemt@gmail.com 

contact 0039 3336979995      0039 3733385127

Recomandări pentru vizită Certificatul digital COVID-19, mască obligatorie, vestimentație adegvată pentru un muzeu, în Capela Sixtină- loc sacru, dress code este umerii și genunchii acoperiți. 

Vizita cu ghid în Muzeele Vaticanului se desfășoară în siguranță, vă rugăm să vă adegvați condițiilor impuse de urgența sanitară #covid din 06.08.2021 toți vizitatorii trebuie să prezinte la intrare Certificatul UE green pass însoțit de un document de identitate. #ghidvatican #ghidroma #ghidroman 

#muzeu #infinit #picturi #ghidvatican #ghidroma

Vă așteptăm cu drag!

Grecia, Egiptul și Etruria

Vă propunem o incursiune memorabilă în infinitele colecții din Muzeele Vaticanului prin intermediul cărora vom cunoaște secretele egiptului, enigmele civilizației etrusce, idealismul și faima greciei antice și apogeul civilizației romane. Un tur afascinant în epoca antică a lumii pentru a conștientiza căt de mult ne poate învăța istoria!

Itinerar- Muzeul Egiptean, Muzeul Etrusc, Muzeul Chiaramonti, Muzeul Pio-Clementin, Galeria Candelabrelor, Galeria Tapiteriilor; Galeria Hartilor Geografice, Capela Sixtină, Muzeul Creștin, Muzeul Profan.

Durata 2,5 h, tarif 35€/adult, 20€/minor- include bilet intrare muzeu_vatican+ ghidaj

Rezerva romatourguidemt@gmail.com

contact 0039 3336979995   0039 3733385127

Recomandări pentru vizită Certificatul digital COVID-19, mască obligatorie, vestimentație adegvată pentru un muzeu, în Capela Sixtină- loc sacru, dress code este umerii și genunchii acoperiți. 

Vizita cu ghid în Muzeele Vaticanului se desfășoară în siguranță, vă rugăm să vă adegvați condițiilor impuse de urgența sanitară #covid din 06.08.2021 toți vizitatorii trebuie să prezinte la intrare Certificatul UE green pass însoțit de un document de identitate. #ghidvatican #ghidroma #ghidroman 

#grec #etrusc #egipt #roman #muzeu #vatican #istorie #antica #ghidvatican #ghidroma

Vă așteptăm cu drag!

Muzeu Vatican - Tur seral

Vă propunem o seară memorabilă în Muzeele Vaticanului pentru a admira cele mai mari colecții din lume și afascinantele fresce din Capela Sixtină, unde genialul Michelangelo a reprezentat Geneza și Apocalipsa.

Durata: 3 ore - 19:00 - 22:00 -

Tur disponibil Vineri & Sâmbătă -sezon estiv- mai-octombrie

TARIF -35€/ adult;  20€/minor, student,  gratis copiii sub 6 ani

Include: tour+ ghidaj+ bilet+ rezervare+ aparat audio

Program: Curtea Conului de Pin, Muzeul Pio- Clementin- Curtea Octagonală- Sala Muzelor- Sala Rotundă- Sala Crucii Grecești, Galeria Candelabrelor, Galeria Tapițeriilor, Galerie a Hărților Geografice, Camera lui Sobieski, Camera Imaculatei Concepții, Camerele lui Raffaello, Apartamentele Borgia, Capela Sixtină.

Rezerva: romatourguidemt@gmail.com 

contact  0039 3336979995

               0039 3733385127

Recomandări pentru vizită Certificatul digital COVID-19, mască obligatorie, vestimentație adegvată pentru un muzeu, în Capela Sixtină- loc sacru, dress code este umerii și genunchii acoperiți. 

Vizita cu ghid în Muzeele Vaticanului se desfășoară în siguranță, vă rugăm să vă adegvați condițiilor impuse de urgența sanitară #covid din 06.08.2021 toți vizitatorii trebuie să prezinte la intrare Certificatul UE green pass însoțit de un document de identitate. #ghidvatican #ghidroma #ghidroman 

 #vaticanmuzeu #capelasixtina #tourseral  #bilet #ticket #ghidroma

 VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG!